طرز تهیه پاناکوتا با ژله خرده شیشه

pancake2 glass2 jelly1 طرز تهیه پاناکوتا با ژله خرده شیشه

 

مواد لازم برای پاناکوتا با ژله خرده شیشه :

 شیر ۳ پيمانه 
پودر ژلاتین  ۲ قاشق غذاخوری 
 شکر  ۱ پیمانه
 خامه صبحانه ٢٠٠ گرم 
وانیل نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله خرده شیشه :

پودر ژلاتین را با نصف لیوان شیر سرد روی حرارت غیر مسقیم حل کردم، شیر و شکر و وانیل را روی حرارت قرار دادم تا شکر حل شود و بعد ژلاتین حل شده را اضافه کردم، خامه را هم اول با چند قاشق از مواد مخلوط کردم تا روان شود بعد به کل مواد روی حرارت اضافه کردم و هم زدم و از روی حرارت برداشتم (نباید جوش بخورد، فقط در حد گرم شدن)

 

داخل ظرف ریختم و به مدت شش ساعت داخل یخچال گذاشتم بعد چند رنگ پودر ژله ساده درست کردم (داخل ظرف های مستطیلی) و داخل یخچال گذاشتم، وقتی آماده شد برش زدم و روی پاناکوتا ریختم.

 

نکته

* برای اینکه ژله براق شود من از دو لیوان آبجوش استفاده می کنم و پودر ژله را بن ماری می کنم (حرارت غیر مستقیم مثل کتری) در واقع از آب سرد استفاده نمی کنیم.

 

مطالب مرتبط:

طرز تهیه دلمه هویج

طرز تهیه شیرینی عسلی مغزدار

طرز تهیه اسموتی های مفید بهاری

طرز تهیه شربت پرتقال خانگی

طرز تهیه دلمه برگ مو + خواص دلمه برگ مو

طرز تهیه دسر کرم طالبی

طرز تهیه کباب ترکی با مرغ 2

طرز تهیه دسر توت فرنگی

طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان

لینک منبع

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *