طرز تهیه خوراک مجارستانی

hungarian2 feed1 طرز تهیه خوراک مجارستانی

 

مواد لازم برای خوراک مجارستانی :

* فیله گوساله 750 گرم
 نمک سه چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
پیاز متوسط، خرد شده دو عدد
 آرد همه منظوره دو قاشق غذاخوری
دانه های زیره یک قاشق غذاخوری
سیر، خرد شده سه حبه
پودر فلفل قرمز یک قاشق غذاخوری
سرکه انگور یک فنجان
آب دو فنجان
آب گوشت بدون نمک یک و یک دوم فنجان
* سیب زمینی کوچک 500 گرم
 هویج خرد شده به قطعات مختلف  سه عدد
فلفل دلمه ای، برش خرده دو عدد

 

* فیله گوساله که به قطعات 2.5 سانتی قطعه قطعه شده باشد

* سیب زمینی کوچک که به قطعات 2.5 سانتی خرد شده باشند

 

طرز تهیه خوراک مجارستانی :

به گوشت ها یک دوم قاشق چای خوری نمک و یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه بزنید. روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی دمای متوسط رو به بالا گرم کنید. یک سوم گوشت ها را به ماهی تابه اضافه کنید. به مدت 6 دقیقه یا تا زمانی که دو طرف گوشت ها قهوه ای طلایی شد آنها را بپزید. گوشت ها را به یک بشقاب منتقل کنید. همین فرآیند را دو مرتبه دیگر با گوشت ها انجام دهید.

 

شعله را تا متوسط پایین بیاورید و پیاز را به ماهی تابه اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید. آرد، فلفل قرمز، زیره و سیر را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید. سرکه را اضافه کنید و 2 دقیقه یا تا زمانی که حالتی سفت بگیرد بپزید. در حال پخت مواد را دائم بهم بزنید.

 

یک فنجان آب، آبِ گوشت و گوشت ها را به ماهی تابه اضافه کنید. شعله را کم کنید و به مدت 1 ساعت و 15 دقیقه بپزید. سیب زمینی، هویج، فلفل دلمه ای و یک فنجان آب باقی مانده را اضافه کنید. درب ماهی تابه را بگذارید و 45 دقیقه تا 1 ساعت دیگر بپزید ( تا زمانی که مواد نرم شوند ). با یک چهارم باقی مانده نمک و یک چهارم باقی مانده فلفل به خوراک چاشنی بزنید. غذا آماده سرو است.

لینک منبع

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *